Härliga räkmackor från tidigare idag, mums!

Veckohandlingen blev avklarad, vi åt lite räkmackor till lunch och sedan var det plötsligt dags för Viktor att dra sig mot jobb. William fick lite mat innan vi drog ut med vagnen. Jag hann knappt komma runt huset innan han somnade och då passade jag på att lyssna ikapp på Wahlgren och Wistam. Vi var ute i över 1,5 timme och William slog inte upp ögonen förrän vi stod i trapphuset igen.

Resten av eftermiddagen har han känts besvärad. Han vill gärna sitta i famnen fast ändå inte, leka med sina grejer på golvet samtidigt som han absolut ska sitta i knät. Gissar på att det är den nya tanden som bråkar, han blir ju ganska påverkad av det.

Det går dessutom himla snabbt i utvecklingen nu! Från ingenstans reste han sig plötsligt upp mot soffan med ett leende från öra till öra och en jublande mamma. Inom loppet av 10 minuter hade han gjort det 5 gånger till och var lika stolt var gång. Än har han bara fått till trixet när han står vid divanen i soffan, men det dröjer nog inte länge innan han drar sig upp överallt! Om ni är sugna på att se ett klipp när han tar sig upp (lyckades fånga andra försöket på film!) så ligger det ute på min instagram, där jag går under samma namn som här - jonnasofieh.

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
,

Ser supergott ut!

nouw.com/emeliekumlin
jonnasofieh
,

Det var väldigt gott!

nouw.com/jonnasofieh
MandyEriksson
,
mums ge mig 😍😍nouw.com/mandyeriksson
jonnasofieh
,
supergott 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229