Nej, gårdagen blev inte alls som planerad. Viktor blev inringd till jobb strax efter 06.00 och åkte kort därefter. Mina planer att få dra ett ordentligt städrace grusades ganska snabbt då det visade sig att William verkligen inte var på humör - för något alls.

Jag hann ändå få undan större delen av tvätthögen som nästan tog över sovrummet och diskmaskinen gick varm. Tog en paus mitt under förmiddagen och gick en sväng med William i vagnen, i hopp om att han skulle somna. Han slöt ögonen i en kvart men det räckte för att han skulle vara på bättre humör.

På eftermiddagen fick vi hjälp av min pappa att komma väg och handla (vi skulle ju egentligen ha veckohandlat under förmiddagen med), då kylskåpet gapade tomt. Vi var bara ett kort tag innan svärföräldrarna knackade på dörren. Under tiden dem var här så kämpade jag med min dator som skulle uppdatera, men fastnade halvvägs.

Hela kvällen sedan, försökte jag efter bästa förmåga att underhålla en väldigt arg liten kille samtidigt som jag försökte laga lite mat och få igång datorn. Slutade i totalt kaos med ledsen mamma och bebis. Vi fick slutligen lite mat i oss båda två och sedan blev det rakt i säng. William somnade på ingen tid alls och jag kunde gå upp och fick rätt på datorn.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229