Den här lilla herren med grötmustasch tyckte livet var toppen när hans mamma bullade upp honom i matstolen. Inte nog att han fick vara med vid matbordet (sittandes upprätt, annars är han med i babysittern som går att fästa på stolen), han fick även smaka lite gröt.

Han åt med stor aptit, så pass att mamman fick avbryta lite för att inte chocka magen alldeles för mycket. Men han var lika glad ändå.

William satt och halv sov, men fick i sig lite mat ändå. Bortsett från att jag möblerade om i Williams rum och monterade ihop bord och stolar, så gjorde vi mer eller mindre ingenting igår. Så jag var lite förvånad att han var så trött.

Det kan ju bero på det grå och regniga vädret som håller i sig även idag. Det gjorde åtminstone mig trött. Så när båda barnen somnat, tog det inte lång tid förrän jag själv sov.

Tur var det, då William vaknade 03.20 och var avgrundsledsen och sen var det kört. Det skulle inte gå att söva om honom och mitt i allt ståhej så vaknade även Gabriel.

I soffan gosade William och jag ner oss under en filt och Gabriel somnade snabbt om. William höll sig vaken fram till 06.00 och somnade därefter.

Denna lördag har vi heller inget planerat, så vi får se vart den tar oss.

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
,
Men gud så söt! 😍nouw.com/amandalarssons
jonnasofieh
,
Tack så mycket 😍nouw.com/jonnasofieh
emilialindman
,
Men gud vad gullig!! 😍nouw.com/emilialindman
jonnasofieh
,
Tack så mycket 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229