Sakta men säkert börjar vi få ihop det med maten för oss vuxna igen. Jag glömmer ofta bort att jag är hungrig (men är dötörstig alltid) och det är lätt att fokusen bara hamnar på när William ska ha mat - speciellt nu när vi ger honom droppar innan varje måltid.

Den här snabba salladen såg jag på en av mina favorit youtubers kanal, Hannah Maggs, igår och blev så sugen på att testa. Det går fort att göra, är super gott och är nyttigt!

Du behöver:
50 g grönkål
100 g spenat (jag hade babyspenat)
1 avokado
4 ägg (jag äter inte ägg så jag hoppade det)
3 tsk sesamfrö

Dressing:
1 tsk dijon senap
1 tsk äppelcider vinäger
3 tsk olivolja
Salt och peppar

1 lime

Gör så här: Koka äggen. Stek upp grönkålen under ett par minuter, så att den mjuknar. Koka upp vatten och häll över spenaten i ett durkslag. Dela avokadon och skär upp i mindre bitar. Blanda allt med sesamfröna i en skål.
Dressing: Blanda allt samman och häll över salladen.

Servera med lime och eventuellt solrosfrön över. Smaklig måltid!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229