Fanns det något annat alternativ än att ha Greta Gris tema på Williams första födelsedagskalas? Jag tror inte det, i det här hemmet (åtminstone för minsta familjemedlemmen) snurrar världen runt Greta och hennes äventyr. När jag för ett par månader sedan snubblade över ett paket med party artiklar med favorit figuren på amazon, så kunde jag helt enkelt inte låta bli.

Vi hade bjudit in till ett öppethus liknande kalas för att alla som ville skulle få komma och gå som dem ville och framförallt ha plats till alla. Vi ett tillfälle var det så mycket folk att man knappt kom innanför dörren! Men det var härligt och det kändes som alla uppskattade det lika mycket som vi gjorde. När kvällen kom fanns där en hög nya leksaker, påfyllning till garderoben och en liten hörna av tårtan kvar.

Dagen kommer gå åt till att försöka få tillbaka vardagsrummet i sitt forna tillstånd och torka snorig bebisnäsa. Tack fina ni som tog er tid att uppvakta vår son på hans första födelsedag och åter tack för alla fina gåvor han fick.

Gillar

Kommentarer

MandyEriksson
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229