Som sagt, jag hittade ett par gravidplagg på Lidl och här ovan ses byxorna jag lyckades knipa. Dem är något tajta, men är mer som tajts än jeans så jag tror att dem töjer sig något. Något jag gillar särkilt är att bandet över magen är mycket tunnare än byxorna jag har från H&M och alla fickorna är riktiga!

Den här klänningen kommer också ifrån Lidl och fanns i ett antal färger. Jag hade först bara tänkt att köpa byxorna, men min pappa tyckte den var fin och jag har letat efter något som känns uppklätt, men ändå inte, att ha i Stockholm. Jag fastnade för den blåfärgen och knytdetaljerna vid ärmarna.

Mitt under varmaste sommaren försöker jag leta rätt på någon klänning att bara dra på mig och kommer över denna. Inte riktigt vad jag letade efter när solen stod som högst på himlen, men den var på rea och jag tänkte att den skulle vara bra under hösten. Den är dessutom stickad så det var himla svårt att stå emot! Den kommer ifrån Bik Bok.

Här är klänningen jag köpte, medan jag var på jakt efter byxor när mina andra trillat sönder, som jag nämnt tidigare att jag inte är riktigt säker på. Klänningen är ingen mamma klänning, utan vi hittade den på basic avdelningen på H&M. Bör nämnas att jag mer eller mindre aldrig har klänning på mig, så det kan vara därför, men jag känner mig bred i den här. Vad tycker ni? Ska jag behålla den eller lämna tillbaka?

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Men gud så mycket snyggt!! Du passa verkligen i alla plaggen och tycker du ska behålla alla 😍 älska den blåa klänningen 👌🏽 Helt otroligt att man kan fynda så fina saker på lidl! nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Awe tack fina du 💕nouw.com/jonnasofieh
Emmaengstrom
,
Klänningen passar du så otrolitg bra i! <3nouw.com/emmaengstrom
jonnasofieh
,
Tack så mycket, den fick stanna 💕nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229