Jag blev utmanad av @juliamalmgren att svara på den här listan, så kul! Här kommer mina svar!

1. VILKEN VECKA ÄR DU I NU?

Jag är i vecka 28 ( 27 + 2 ), det känns som att det går så fort!


2. NÄR ÄR DU BERÄKNAD?

21 December, men jag tror inte att denna bebis heller väljer att komma på beräknat datum. Jag tror något tidigare, men vågar inte hoppas för mycket.


3. NÄR OCH HUR BERÄTTADE DU FÖR DIN PARTNER ATT DU VAR GRAVID?

Samma dag som jag tog testet, 30 april. Precis som med William så misstänkte vi rätt länge innan att vi var gravida innan vi testade.


4. HUR GAMLA ÄR DU OCH DIN PARTNER OCH HUR LÄNGE HAR NI VARIT TILLSAMMANS?

Jag är 25år och Viktor 26år. I maj detta året hade vi varit tillsammans i 6 år, så snart 6,5år.


5. MÅDDE DU MYCKET ILLA I BÖRJAN?

Fy ja, den här gången var det så mycket värre. Jag mådde som att jag hade influensa och kände mig som världens sämsta som inte orkade med att roa William. Det är bättre nu, men kan fortfarande komma då och då att jag mår helt fruktansvärt.


6. ÄR DU KÄNSLIG?

Nja, jag har alltid varit en person som haft nära till både ilska och tårar, så på det planet har det nog inte varit någon större skillnad. Annars kan jag inte komma på att jag har haft svårt för dofter, mer än Viktors dubbel dusch han har haft på jobb som jag tycker stinker något helt galet.

7. NÄR KÄNDE DU BEBISENS FÖRSTA SPARKAR?

Jag tyckte att det fladdrade en del redan i vecka 16. Den här bebisen verkar dock ha scenskräck, då när jag försöker filma, Viktor eller någon annan vill känna så blir det alldeles stilla.


8. ÄR DU OROLIG?

Nej inte ett dugg. Eller kanske lite över att vi inte ska hinna in till förlossningen, men ska prata med min barnmorska om det vid nästa besök. Men inget över graviditeten i övrigt.


9. HAR DU FÅTT BRISTNINGAR?

Några har jag säkert fått, jag har inte brytt mig att se efter. Säkert på höfterna, där fick jag ett par när jag väntade William.


10. HUR MÅNGA ULTRALJUD HAR DU GJORT?

Vi har gjort 3, ett för att se hur långt gånget det var, ett CUB och ett RUL. Får se om jag blir skickad på tillväxt ultraljud som jag blev med William.


11. VET DU VAD DET BLIR FÖR KÖN?

Nej, vi ville inte veta den här gången heller.


12. HUR VILL DU ATT FÖRLOSSNINGEN SKA SE UT?

Får jag önska, så vill jag ha det precis som Williams förlossning. Jag var så bekväm i mig själv, kände kontroll över vad jag höll på med och kände mig som världens powerkvinna efteråt (jag hade lätt kunnat göra det 10 gånger till där och då). Kanske vi åker in något tidigare, så jag slipper ha första krystvärken på parkeringen påväg in till förlossningen.


13. VILKA ÄR DINA FAVORITKLÄDER?

Pyjamas alla gånger. Känner mig galet obekväm i det mesta just nu, så allra skönast är det i pyjamasbyxor och någon slapp t-shirt. Jag bär ju annars väldigt tajta kläder (känner att jag drunknar i lös sittande kläder) så jag har väldigt få plagg som passar just nu.


14. VAD ÄTER DU MEST/MINST SUGEN PÅ ATT ÄTA?

Allt sött går ner, men mat överlag är jag väl inte särskilt sugen på alls just nu. Har svårt att känna mig hungrig och mätt för tillfället, så bebis ligger väl på något bra vis. Jag hade inte klarat mig utan min varma choklad just nu!

In och läs vad @juliamalmgren svarade på samma frågor!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229