Dagen D är här. Om bara ett par timmar drar ett glatt gäng iväg till Sweden Rock och jag blir gräsänka veckan ut. Men det kommer inte gå någon större nöd på oss. Vi har så mycket familj och vänner omkring oss, som bara är ett telefonsamtal bort.

Men nu under förmiddagen, så ska vi hänga med bort till svärföräldrarna, där det är uppsamling innan dem ska åka iväg och äta frukost. Sen tänker jag vara så fräck att jag tänker tvinga samtliga som är där att dra på sig tyllkjolarna, som jag så har kämpat med (slutade med att jag gjorde 13) så att jag kan ta en bild. Lite glädje får väl jag också ha av dem, eller hur?

Gabriel hade visst glömt bort balansen alls igår, så när jag försökte ta bilder på båda barnen igår förmiddags, så tippade han mest över. Något storebror tyckte var helt galet roligt.

Han satt spänt och väntade på att lillebror skulle tippa och när han gjorde det, skrattade William så han nästan tippade över själv.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Hoppas de går bra och att ni får det mysigt här hemma bara ni ändån 🥰nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Tack fina du, vi kommer alldeles säkert ha det supermysigt! Har lite utflykter vi ska hinna iväg på 😍❤️nouw.com/jonnasofieh
FruStjärnfeldt
,
Hoppas vi får se bild på när tyllkjolarna är på 😁nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Skickar till dig direkt 👌🏻nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229