Vi har åkt på äventyr i dagarna två, men inte en enda gång har jag lyft kameran. Fast jag har haft den med. Känns lite halvkasst fast samtidigt rätt behagligt. Att ha varit med på riktigt istället för genom linsen.

Igår hade jag inte heller tid att ta några bilder. Vi åkte till Kiviks marknad och snacka om att där var folk. Det var så mycket folk i rörelse stundvis att jag trodde att vi hade kommit in i nya gångar mellan marknadsstånden, fast vi gått exakt samma väg två gånger innan. Där var så mycket folk att man missade hela tält med grejer. Så jag prioriterade att hålla koll på tvååringen när han väl fick för sig att gå själv (hållandes en av oss vuxna i handen förstås), så han inte försvann i folkmassorna.

Vi gav oss iväg tidigt och landade inte hemma igen förrän strax innan läggning för barnen. Vi vuxna var också helt möra efter en hel dag på språng.

Idag är det heller ingen rast och ro, utan vi ska dra in till Street Food Festival som är i stan som börjat idag. Men vi har inte riktigt kommit fram till när vi ska åka än.

När vi ändå är i stan vill jag springa ett par ärenden och givetvis måste vi hinna titta på en och annan båt igen innan vi åker hem.

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
,
Ibland är det helt klart värt att uppleva saker och ting utan en lins, vissa minnen platsar liksom finare endast i huvudet, inte sant? 😊 Kram <3 nouw.com/myjjohansson
jonnasofieh
,
Jo det har du minsann rätt i 😊❤️nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
Åååh jag vill också dit. Förhoppningsvis lördag 😃 nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Vi sa att vi ska ner någon dag till och gå. Vi kanske kan gå ihop? 😊❤️nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
IP: 82.99.3.229