Det blev en lång dag igår! Efter att ha bockat av tandläkaren redan 07.45 på morgonen bestämde vi på hemvägen för att hoppa babysimmet. William gäspade och beklagade sig lite över att tandläkaren tagit sig friheter hela vägen hem och somnade ganska snart vi landade i soffan igen. Istället bokade vi en liten promenad med moster och mormor, där William gick väldigt långt själv, hållandes någon i handen förstås.

Vi gick bort till lekplatsen och lekte en stund innan vi vände hem igen. Väl hemma har Viktor blivit inringd för ett extra skift, så det blev snabba beslut att följa med hem till mina föräldrar istället för att sitta hemma själv. Där blev vi till långt över läggdags och när vi slutligen packade ihop oss så gick William nästan hela vägen till bilen. Så fort han inser att vi sinkar honom genom att hålla honom i handen, så kommer han gå själv och det är bara dagar tills dess. Det enda han vill göra om dagarna är att gå!

Idag ska det bakas i mängder är det tänkt. Vi ska försöka komma iväg till mina morföräldrar imorgon och då vill jag gärna ha ett litet lager kakor med.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229