Måndag morgon och jag är i vanlig ordning uppe tidigt för att bli redo för att åka till jobb. Det blir en kort arbetsvecka trots att jag har tagit på mig ett extra pass och jag ser verkligen fram emot att kunna slappa runt i pyjamasen en hel dag! Annat som jag ser fram emot den här veckan är:

- Barnmorskan står inbokad på torsdag och jag tycker att det alltid är lika spännande att gå dit. Blir dock tvungen att lämna blodprover den här gången men det kommer vägas upp när vi får lyssna på bebis hjärta.

- Jag och Frida ska äntligen dra iväg till Vellingeblommans julutställning som vi pratade om redan förra året. Det ska bli så himla mysigt och jag kan nästan garantera att jag inte kommer hem tomhänt!

- Det visade sig att både jag och Viktor var lediga till helgen och tänker passa på att mysa till det ordentligt. Så eventuellt ett biobesök och lite mat på det är planerat, om vi inte tar en helkväll på soffan förstås!

- Första advent är redan nu på söndag! Äntligen kan jag börja julstöka ordentligt utan att folk höjer alldeles för mycket på ögonbrynen. Är så sugen på att på att baka något med julens alla kryddor, så jag hoppas att det ska hinnas med.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229