Vilken gråglammig dag det blev idag. Det kändes som att jag aldrig riktigt vaknade och nu är jag helt slut. Får hoppas på ett par lugna nätter här nu, så man kanske känner sig lite mer vid liv.

Den här veckan kommer verkligen köra över oss med all kraft. Förutom att Viktor ska jobba hela veckan har han dessutom något bokat precis varje dag. Är det inte innebandy träning, match eller golfturnering och ett övertids pass. Känns inte alldeles för lockade för föräldern med sömnbrist, att hantera trots och tandsprickning mestadels på egen hand. Men vi har överlevt värre, eller?

Medan William och Viktor var på äventyrsdansen förra veckan, så kan jag ha råkat unna mig ett par ljus. Kan inte minnas när jag köpte ett härligt ljus som jag stått länge och doftat fram i något som brukade vara min favorit butik.

Ljusen ser ni ovan! Jag har ännu inte haft något av dem tända, men jag föll pladask för dem i affären. Det större doftar marshmallow och värme (är nog det bästa vis jag kan beskriva det på?). Det mindre är väldigt kryddigt och påminner om ett ljus jag tidigare haft men inte kan sätta fingret på vilket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229