Som vi har varit runt idag! Redan imorse tog jag och William vagnen med snabba steg bort till affären, för att köpa det som fattades till frukosten. 

Med lite frukost i magen dröjde det inte länge innan William somnade och jag körde att städrace som heter duga. Något som har hållit i sig hela dagen! När William sedan slog upp ögonen igen var det bus som stod på schemat. 

Vid lunch väckte vi Viktor och värmde på lite mat, innan vi körde ut på lite ärenden. Tre butiker och jag fick till min lycka med mig en UV dräkt till William. 

Vi hann bara vara hemma en liten stund innan Viktor ringde sina föräldrar och bestämde att vi skulle komma över en stund. Det blev ett kort stopp på närbutiken för att köpa med fika och en superglad William tjoade medan han fick knata runt själv. 

Nu har vi landat hemma igen, efter fika och fått lite middag i magen. William sover som en stock all redan och jag försöka hålla mig vaken till Wahlgrens värld.

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
,
vissa dagar hinner man med så mycket så man nästan blir chockad när man andra dagar inte ens kommer ur pyjamasen 😄👍🏼nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Ja men eller hur 😂nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229