Viktor börjar bli piggare och William hostar värre än tidigare, men så brukar det vara innan det blir bättre. Jag hoppas verkligen att det här är slutklämmen och att vi snart får vara friska allihop.

Helt övertygad om att det var öppet hus på utbildningen jag är intresserad av igår, drog jag med mig mamma ut på en roadtrip dit. Bara för att komma fram och inse att det var först en månad dit, vilken miss! Där var dock en himla trevlig tjej som svarade på lite jag undrade om ansökningen innan vi fick vända hem igen.

Hemma åt vi lite lunch och precis när mamma åkte, så ringde Viktor och undrade om jag inte kunde komma och möta dem när de gick hem från Williams farmor. Vi gick en liten omväg hem för att William skulle hinna somna och han fortsatte sova en bra stund efter att vi hade kommit in igen.

Under tiden som William fortfarande sov, fick jag upp i mitt Facebook flöde att Peter Jöback förhandssläppte biljetterna till sin nya show till alla som följde honom på sociala medier och jag var snabbt inne och bokade. Jag hann lyckas knipa biljetter till mig och mamma under öppningshelgen på parkett med middag! Så kul!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229