Vid tio tiden packade vi in oss i bilen tillsammans med David och Valentina, för att köra upp mot stugan. William som hade haft en väldigt jobbig natt med mycket skrik och gråt, somnade bara en kort stund efter att bilen startade och vaknade pigg och glad när vi var framme. Det är indirekt Williams första besök i stugan, då vi inte kunde vara ute alls förra gången vi var där, för att det regnade så.

Kort efter att vi hade kommit fram och hunnit fika lite, ville barnen bada. William tyckte att det var alldeles för kallt i vattnet, så för hans del blev det bara ett par snabba dopp och sedan satt han så nöjt på kanten och tittade hur kusinerna röjde i vattnet.

Det blev mer lek, lunch och firande av födelsedagar vi inte kommer kunna vara med på, innan det blev dags att åka hem igen. I bilen pratade vi om att Valentina nyligen anmält sig själv och David till en handledarkurs för att hon ska kunna övningsköra och vi hann knappt komma hem innan Viktor hade anmält oss också. Jag har allt för länge ältat det här med mitt påbörjade körkort och med snart två barn känns det som att det verkligen är dags att göra slag i saken. Körkort, här kommer jag!

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
,
woho det är på tiden 😉 jag hejjar på dig!! 😘👏🏼nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Hade inte Viktors bil brakat ihop strax efter att vi hade flyttat ihop så hade jag nog redan haft körkort 🙈😅nouw.com/jonnasofieh
Carolina
,
Så mysigt ju! Aldrig fel att umgås med familj och plaska lite 😃knaset.com
jonnasofieh
,
Nej men eller hur 😊 trots att det inte blev många sekunder i poolen så blev han ändå svalkad 😊💦nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229