39 ( 38 + 6 )

Fösta mars och knappa veckan kvar till BF. Jag trodde ett tag att den här bebisen var sugen på att komma innan februari var slut, men får väl tolka de tecken som var då som ett uppvärmningsrace. Tanken på att det snart blir bebis, är så himla spännande och jag tänker mycket på hur det ska bli när vi plötsligt är tre.

Igår åkte vi in för läkarundersökning samt tillväxtultraljud. Läkaren tog alla standard proverna som min barnmorska brukar göra och såg även till att blodprover togs. Sedan var den här läkaren lite busig, hon undrade flera gånger om vi visste om bebisens kön och om vi var nyfikna, om vi hade bestämt namn och så vidare. Vi höll oss dock till att vi inte ville veta, men oj vad svårt det var! Särskilt när läkaren säger att det syntes väldigt tydligt!

Allt såg bra ut och bebis uppskattades väga 3300g (igår) och där var inget att oroa sig för. Vi fick även se ansiktet och precis när läkaren filmar där så ligger mini och sörplar lite fostervatten. Med handen på hakan och tungan gick ut och in ur munnen. ​Behöver jag säga att det är allt jag kan tänka på efter gårdagen?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229