Ja, jag var ju givetvis alldeles för snabb med att skriva att vi nog var friska igår. Strax innan vi ska sätta oss vid matbordet och äta kvällens middag, så är Gabriel väldigt kinkig. Tänker att det beror på vaccinet han fick tidigare under dagen och att han kanske känner sig lite obekväm och öm. Men sen kände jag att han var varm och något svettig. Feber, såklart.

38,4 visade tempen och det beror alldeles säkert på vaccinet. Han sover fortfarande, men jag håller tummarna för att det inte blir mer än så.

William och jag har varit uppe i drygt en timme redan och nu när jag kände på hans panna tyckte jag att han kändes något varm. Hoppas innerligt att jag har helt fel.

Vi som hade tänkt att eventuellt ta båten över till Danmark eller åtminstone åka in och titta på båtarna nu när vi har varit hemma så mycket, kanske helt enkelt får bli hemma ett par dagar till.

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
,
Åh stackars liten, jag håller tummarna för att febern bara hälsar på en kortis, bort och iväg vill vi att den ska åka! <3 Många kramar nouw.com/myjjohansson
jonnasofieh
,
Har precis varit och hämtat honom och än känns ingen feber av! Tack så mycket fina du ❤️nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
jonnasofieh
,
Än så verkar båda barnen feberfria! Hoppas det stannar så! ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229