Dagarna går så fort och ännu fortare går dem när man har en liten kräver lite extra nu. Det är så tydligt att han är uttråkad när vi sitter hemma, men min fantasi räcker lite dåligt till att fylla hela dagarna med aktiviteter som gärna inte är hemma. 

Nåja, igår kom vi åtminstone iväg en sväng. Jag packade in William i sjalen och tog bussen till Väla. Där fick han sedan åka kundvagn när vi gjorde våra ärenden och var hur nöjd som helst. På vägen hem somnade han gott i sjalen och fortsatte sova när vi kom innanför dörren. 

Ganska nyligen hittade jag en Facebook sida/grupp där skapar tillverkar egna symönster. Turen stod på min sida när bara några timmar efter jag hade gått med, annonserades en utmaning, där priset var en stor rea med höga rabatter. Gruppen klarade utmaningen och rean blev av, där jag plockade hem 4 nya sy mönster. Några av dem kräver dragkedja och det var därför vi gav oss iväg igår. Det var förresten första gången jag och William kom iväg så, jag har inte riktigt vågat mig på bussen, då dem alltid har varit så fulla att barnvagnen inte fått plats.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229