Äntligen kom det ett par droppar regn och tvååringen fick ut och prova sitt nyinköpta paraply. Som han har längtat! Dock hann vi ut precis när det blev uppehåll, men han var lika nöjd ändå. Vi får hoppas på mer regn så vi kan få testa paraplyt på riktigt.

Igår var vi förresten på knattebio för första gången. Har tidigare gått på barnvagnsbio när William var bebis, då dem spelar aktuella filmer med mer ljus i lokalen och längre ljud. Knattebio är mer likt en riktig bioupplevelse, dock med kortare filmer som är riktade till barn från två år.

Det var bara vi i hela salongen och det var väl tur det när det var lite blandade reaktioner från barnen. Båda grät och blev ledsna när vinjetten kom igång men lugnade sig ganska fort igen när avsnitten med Alfons Åberg började. Vid sista avsnittet tyckte William att det blev lite otäckt (men det avsnittet - Alfons och odjuret - är lite otäckt) och grät igen. Men överlag var det en bra upplevelse.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
jonnasofieh
,
juliamalmgren
,
Åh ja dem där regndropparna som kom på besök var nästan sköna! Så roligt med bio! Kramar så fint paraply dessutom, ser lyckan i hans ögon! 🥰😍nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Skönt att slippa svettas en dag faktiskt 😅 tråkigt nog kom det inte en enda droppe medan vi var ute, så det blir att försöka en annan gång. När det kanske inte blåser lika mycket 🤷‍♀️❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229