Hur de flesta av mina morgnar ser ut nu mera.

Föreläsningen varade fram till åtta igår och efter det stannade vi vid en drive thru så att Viktor kunde få något att äta innan han skulle vidare till jobb.

Vi kom till lasarettet med nästan inga förväntningar, då det var ganska vag beskrivning på vad föreläsningen skulle innehålla mer än bildspel och möjligheten till att ställa frågor om man hade några. Den var uppdelad i två, där den första handlade om förlossningen, hur man kan se tecken på att förlossningen är igång (vi fick se en mycket fin sketch framförd av två barnmorskor, haha), hur rummen ser ut och tips på vad som kan vara bra att ha med sig dit.

Den andra delen handlade om BB/Neonatalen. Lite information om vilka prover som tas, hur restriktionerna är med RS - viruset på avdelningen, hur barnläkarna jobbar och allt om hemgång och återbesök.

Jag tyckte att det var ganska matnyttigt även om där var en del som upprepades från föräldrakursen vi tidigare varit på. Känner även en liten trygghet då barnmorskorna verkade superhärliga och brann för sitt arbete. Har man möjlighet att gå på en liknande föreläsning, tycker jag att man ska ta den!

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
,
Vad roligt med en föreläsning, jag älskar sånt! nouw.com/jasmineivanoff
Denices
,
TJENA!! Mitt namn är Denice och jag har precis börjat samarbeta med underbara företaget CASEAPP där DU har chansen att designa ditt HELT EGNA SKAL eller skin till din iphone eller laptop. Du har chansen att vinna 300 kr rabatt på deras sida om du följer instruktionerna du hittar på min blogg. Och skulle du INTE vinna, nä men då har jag ordnat 20 % rabatt till dig på deras hemsida. Kika vetjtja 😃 LYCKA TILL! kram nouw.com/denices
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229