Vi hade lite tid att slå ihjäl innan lunch och vila igår, så fingerfärgerna fick åka fram. Jag hade egentligen planer på att gå ut med båda barnen i syskonvagnen, men vädret var inte särskilt spännande att köra vagn i och dessutom kändes det som att mitt huvud skulle sprängas när som helst.

Så det blev att måla istället och barnen var lika glada för det. William var dock väldigt bekymrad över att Gabriel både doppade näsan och smakade på färgen fler gånger.

Så efter att dem båda fått kladda (och smaka) på färgen en stund, blev det en snabb dusch och där på lunch och vila.

Mycket till vila blev det väl inte heller. Trots att natten varit stökig så var inget av barnen sugna på att sova. Det tog en lång stund innan dem slutligen sov och då givetvis sov dem inte samtidigt heller. Ingen vila alls för den trötta mamman alltså.

Natten som varit har också varit tuff. Väldigt långdragna nattningar och många uppvak. William vaknade flera gånger och var ledsen över huvudvärk och nu under morgonen har han varit väldigt snorig. Även han har fått samma förkylning som mig och Gabriel, och Viktor kände sig också väldigt slö när han åkte iväg till jobb imorse.

Men kalaset igår var riktigt trevligt! @Sweetpeanutbunny/Nathalie hade i vanlig ordning bakat mängder av fina kakor och dessutom hade dem hyrt en hoppeborg dagen till ära!

William vågade sig på att hoppa lite, med det var för mycket barn för hans smak så att han hellre gick och inspekterade ballongerna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229