Godmorgon! Frukosten är uppäten, Greta rullar på tvn och William vandrar runt vardagsrumsbordet och joddlar. Viktor börjar smått göra sig i ordning för att ta sig iväg till tatueraren för att idag göra sin fjärde tatuering. Resten av dagen är i stort sett tom, som vanligt, alltså. Vädret är dock mycket bättre än gårdagen, så kanske att det blir ett litet besök på lekplatsen senare.

Igår plingade det till i min telefon och tyget som jag beställt hade äntligen landat hos ombudet. Med William i vagnen, promenerade vi med bestämda steg för att hämta ut paketet och inne hos ombudet blev William erbjuden en klubba av killen bakom disken. Att jag sa tack, men han är för liten, gick för döva öron och William blev så blyg att han inte tog emot den. Jag stoppade den i vagnen och den har fortfarande inte kommit upp därifrån.

Hemma igen så slet vi förväntansfullt upp påsen och jag vet inte vems om var lyckligast när vi såg vad som dolde sig under plasten. Ett Greta Grus tyg såklart! Innan det fick ta en tur in i tvättmaskinen, satt vi länge och räknande både Greta och George som täcker hela det gröna tyget. Det ska bli spännande och se vad vi kan hitta på med det här tyget, men en liten tröja är det tänkt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229