Redan 03.30 slog jag upp ögonen har har sedan dess yrat runt i lägenheten, kliandes i huvudet undrat vad jag gör uppe. Viktor och William sover fortfarande djupt och jag känner mig väldigt avundsjuk att jag, trots försök, inte kan komma till ro igen. Fast än sömnen på sistone har varit väldigt sparsam.

Något som dock fick mig att avbryta mitt slötittande på youtube under den varma härliga filten i soffan denna morgon, var ett inlägg här på Nouw faktiskt. Enligt en annan bloggare, går Nouw in och sorterar bort kommentarer som spam, även om de är helt vanliga kommentarer. När jag själv klickade in under kommentarsfliken och vidare under spam så hittade jag mycket riktigt ett tjugotal kommentarer som blivit felsorterade. Så jag är hemskt ledsen om din kommentar har av en miss sållats bort, jag hade absolut ingen aning! Så ett tips till alla Nouw-användare, titta i spam fliken under kommentarerna. Där kan finnas något felsorterat.

Gillar

Kommentarer

MoaPaulsson
,
Men vilken tur att du sa det!! Samma för mig, massor av komentarer som blivit bortplockade 😳nouw.com/moapaulsson
jonnasofieh
,
Ja jag blev så förvånad! Hade jag inte råkat klicka in på det inlägget hade jag aldrig kommit på tanken att ens titta i spam!nouw.com/jonnasofieh
Lisaarnold
,
Kika gärna in min blogg om du har tid!
Kram❤️
nouw.com/lisaarnold
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229