Usch, nu åkte vi dit! William kändes febersvettig redan när vi drog på kläderna imorse, men termometern visade ingen feber. När jag sedan hämtade som vanligt på förskolan så var det en så ledsen kille som satt i en av pedagogernas famn, men dem försäkrade mig att allt hade varit bra fram tills dem skulle tvätta av sig efter maten.

Efter vilan var han genomvåt av svett, otröstlig och mycket riktigt, där var febern. 38,6 närmare bestämt. I samma veva blev Gabriel väldigt upprörd och William ville absolut inte dela med sig av platsen i mammas famn. Viktor skulle dessutom gå och lägga sig, för att orka med att jobba natt, så det blev bara att snabbt packa in barnen i bilen och dra hem till mina föräldrar.

När vi kom dit hade alvedonen hunnit kicka in hos William och även om han inte var helt pigg, var han ändå glad över att vara hemma hos mormor och morfar. Gabriel tyckte också det var toppen, fast än han gnällde rätt bra i mellan åt.

Nu är vi åter igen hemma och det tog inte många minuter innan båda barnen somnade. Håll tummarna för att natten blir lugn och att dem båda är lite piggare imorgon.

Gillar

Kommentarer

emilialindman
,
Hoppas febern ger sig snart!!❤️nouw.com/emilialindman
jonnasofieh
,
Usch ja, aldrig kul när barnen är sjuka ❤️nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
jonnasofieh
,
❤️❤️❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229