Redan när vi plussade på stickan med William, så började Viktor prata och drömma om när han skulle ta med sig detta lilla barn till ishallen för första gången. Så mycket att han låg och pratade hockeytaktik med magen mycket och länge och på den vägen har det varit sedan dess.

Jag har lovat att så fort William kan på för egen maskin, så skulle vi åka till ishallen och att det mest troligt skulle bli under den här vintern. Därför kändes det som en given present när farsdag kom rullandes och Viktor i vanlig ordning inte önskade sig något. Idag tog vi William ledig i från förskolan, packade en liten matsäck och gav oss iväg.

Vi var på plats knappt en halvtimme efter öppningstid och det var princip folktomt, precis som vi ville ha det. Vi hyrde hjälm och skridskor till William och gick in i hallen. William var väl inte jätteförtjust över att få på sig varken skridskor eller hjälm, men det hjälpte lite att pappa hade likadant (japp, vi är inne i en sådan period nu).

Viktor åkte först ut själv för att visa och det dröjde inte länge förrän det spred sig ett stort leende på 1,5 åringens läppar. "Ooh" och "wow" tjoade han och sträckte sig långt efter sin pappa när han kom åkandes. Med William i famnen åkte dem ut på isen och det var svårt att se vem som hade roligast. Både Viktor och William sportade vars ett leende som gick från öra till öra och lyckan blev inte mindre när William själv fick prova på att glida på isen.

Det blev lite små pauser och när William satt på andra sidan sargen med mig var han snabb på att locka till sig pappans uppmärksamhet för att få åka igen. När vi efter en halvtimme började känna oss färdiga, plockades matsäcken upp och vi mumsade frallor samtidigt som vi tittade på den andra som åkte. Innan vi åkte hem gick vi ner en vända i stan och fönstershoppade och väl i bilen var det ett par väldigt nöjda killar.

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
,
Vilken mysig dag ni fick 😍nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Supermysig! Dock lär jag väl inte se någon av dem igen, så uppskattat det här besöket var 😋 <3nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
Då har dem söndagsnöje från och med nu #scoreformummy! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Hade Viktor fått bestämma hade dem nog hängt i ishallen var och varannan dag 😉nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229