Hade egentligen en tanke att vi skulle vara hemma hos mina föräldrar nu, men kort efter att regnskyddet åkte på vagnen fick vi vända hem igen. Av någon anledning blev William vrålarg, mest troligt av regnskyddet och gjorde allt i sin makt för att få bort det. Det fanns inte en chans i världen att jag skulle hinna få oss alla i ett stycke till tåget i tid, så det blev att styra vagnen den lilla biten vi hunnit hem igen. Då med en väldigt arg unge i vagnen.

Han måste ha blivit mycket trött, för efter att fortsatt vara väldigt arg och skrika nu inomhus i 20 minuter, så somnade han efter att ha sökt tröst i famnen. Det är ju tur att han är så söt och god annars, för jag var nära att abdikera där ett tag.

Viktor har jobbar förmiddagen idag (och slutar faktiskt väldigt snart i skrivande stund) och då får vi se om vi kanske skrapar ihop oss och åker iväg till mina föräldrar då eller hur det blir. Ett stort plus med den här dagen är att jag lyckades få ihop årets julkort och hann beställa dem till early bird priset! Skönt att ha det avklarat, brukar ni skicka julkort?

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
,
Åh så flitig! Förra året var jag duktig och beställde julkorten i tid, detta året skjuter jag bara på det 😂nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Jag känner att jag inte har tid att skjuta på grejer i år 😋 Passade på att klicka hem två julklappar också när jag ändå var i farten! 😊nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229