Det var som en helt annan unge vaknade här imorse, det barnet vi är vana vid. Knappt några protester alls, mer än att han hellre ville ha en smoothie till än att borsta tänderna och när han väl hittade något han ville leka med på förskolan, hade han knappt tid att säga hejdå.

Med andra ord, så hade jag lite energi att ta tag med lite hushållssysslor nu medan William leker av sig på förskolan. Så skönt, då det ändå krävs en del för att jag ska kunna nå ner till golvet. Under timmen som är kvar innan det är dags för att hämta på förskolan igen, så ska jag hinna starta en maskin tvätt och börja strukturera upp lite listor i min bullet journal. Jag har bland annat lite bilder i fotoramar jag vill byta ut (varför ha kvar bilder på folk vi inte umgås med?) och ska börja planera vad vi vill ha hemma inför bebis ankomst. Ni vet väl om att det redan är november i nästa vecka?

Igår kom det även hem ett litet paket till William i posten. Det var ifrån hans nästkusiner, @FruStjärnfeldts barn, som hade hittat en så fin julgransdekoration som de gärna ville ge vår William.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Så himla mysigt 😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Supermysigt 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229