Man kan väl säga att det var lite av en mjukstart på verkligheten igår. Viktor åkte iväg för att jobba under eftermiddagen och jag var ensam med båda barnen.

William har varit inne i en tuff period och att få syskon mitt i alltihop kan inte gjort det lättare för honom. Han har varit väldigt arg, testat mycket var gränserna går och det har varit många sammanbrott. Så nu, när jag skulle rodda med två under två under eftermiddagen, så förberedde jag mig på en tuff match.

Det gick helt okej och jag lyckades till och med komma ut en stund med båda barnen på egen hand. William som har protesterat något galet mot allt vad vagnar heter på sistone, satte sig utan ett ljud i vagnen. Han blev dock ganska upprörd när han upptäckte att vi promenerade förbi lekplatsen utan att han fick stanna och leka. Gabriel somnade gott i sjalen innan vi ens lämnat lägenheten.

Nattningen var en katastrof och både jag och William grät i omgångar. Kände mig verkligen som världens sämsta förälder och var så ledsen över att det sista vi gjorde innan han somnade för natten var att bråka.

Nu jobbar Viktor natt hela helgen, så vi kan åtminstone hjälpas åt med nattningarna. Nu tar vi nya tag och kämpar på!

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
,
det blir lättare ❤️nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Såklart 😊❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229