Jag har varit lite små dålig på att hålla igång min bullet journal på sistone. Men för tillfället så behöver jag ha väldigt lite uppskrivet, vilket gör att jag klarar mig fint på bara ett månadsuppslag. Lär väl bli lite annorlunda från och med nästa vecka, då Williams inskolning börjar.

Min nuvarande bok är långt ifrån slut, trots att jag har haft den i mer än ett år så har jag knappt kommit halvvägs. Men, inspirerad av ett inlägg på Facebook i en av de bullet journal grupperna jag är med i, så har jag nu köpt en till. En Jul BuJo. En bok som man återkommer till var jul och jag tyckte det lät så smart!

Istället för att behöva leta genom tidigare böcker efter recept eller presentlistor, har man allt samlat år efter år i samma bok. Slippa göra paniklistor på något random ställe för att man behöver skriva ner något som någon har kommenterat att de ville ha något särskilt redan i juli. Eller så enkelt som Viktor sa, lista vad barnen fick av vem i julklapp. För det är ju bara att inse, att man glömmer snabbare än kvickt. 

Jag som då dessutom väntar en bebis kring juldagarna, vill redan nu planera in vad jag vill hinna med att baka och tidigt kunna checka av julklapparna, för att sedan kunna ladda upp för allt vad det innebär med en ny bebis.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229