Nu blev det ett sådant där uppehåll igen. Men tiden springer iväg när man försöker hålla så strikta rutiner som möjligt för sin tvååring. Än så länge verkar det fungera och vi alla har fått några timmar fler på sovkontot! Håll tummarna för att den positiva trenden fortsätter!


Veckan som har gått (tänk att det redan är fredag!) har vi mest tagit dagarna som de kommer. Det har varit väldigt avslappnat och härligt, trots att vi försökt få lite ordning i Williams sov kaos.

Vi har bland annat grillat hos svärföräldrarna, försökt oss på att ta familjebilder vid ett rapsfält, lekt i sandlådan hemma hos mina föräldrar och jag har fått påbörja ett projekt inför Sweden Rock.

Något som gjorde mig på galet bra humör igår kväll var att efter jag har suttit och tittat ut hemsidor att framkalla foton ifrån så tänker jag att skrivaren ska få en sista chans innan jag bestämmer mig. För er som inte vet, så har min skrivare varit nere för räkning efter att min dator uppdaterades. Det fanns ingen programvara till skrivaren som stöttade det nya operatörsystemet och det har alltså inte gått att använda skrivaren ihop med min dator. Men nu igårkväll, fanns det plötsligt en uppdatering! Efter många om och men så var det installerat och nu kan jag använda skrivaren igen!

Dock hade jag ingen färg i skrivaren och fick sitta och beställa hem ny under kvällen, men det är allt bra mycket billigare att köpa patroner än en helt ny skrivare.

Nu vankas det frukost för William. Gabriel passar på att ta en sovmorgon och Viktor har påbörjat sin jobbvecka. Efter lämningen på förskolan så blir det en långpromenad för mig och Gabriel, innan vi ska hänga med föräldragruppen på BVC. Idag ska vi prata om mat, något som blir helt perfekt då vi i veckan har börjat provsmaka lite gröt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229