Vilken härlig dag vi har haft. Jag som egentligen hade tänkt ställa mig och baka när William var på förskolan, fick istället lite undan plockat och drog ett race i Gabriels garderob. Ungen växer som jag vet inte vad, så i princip allt fick åka ur.

Lade dessutom en beställning på en hel del kläder igår och fick under förmiddagen ett sms om att jag skulle meddela vart jag ville ha det levererat. Knappt 10 minuter efter att jag tryckt in vår närbutik som leveransplats, knackade det på dörren och där stod en man med mitt paket i handen! Lagom förvånad, då jag väntat mig det tidigast imorgon.

När jag stått och beundrat mitt inköp en stund, var det dags att hämta hem William igen. När han vilat, tog vi oss in till stan för att titta på båtarna i hamnen, mest för att komma ut och göra något. Efter att ha tittat på både båtar och bussar (de gula är bäst), så gick vi längst gå gatan och tittade i butiker. Det blev även ett stopp i bokhandeln där vi fick med oss inte mindre än tre böcker hem.

När vi sedan landade hemma, har de nya kläderna hunnits provas flera gånger och böckerna har blivit lästa två gånger om.

Imorgon börjar Viktor på en ny arbetsrunda och jag ska med Gabriel på föräldragruppen för babymassage.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Så mysigt med utflykter ❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Man får ju hitta på lite 😊❤️nouw.com/jonnasofieh
Matildaberlin
,
Men alltså guuu vilken sötnos <3nouw.com/matildaberlin
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229