Alla bilder finns på min pinterest

Vi bor i en trea och hitintills har det tredje rummet fungerat som Viktors datorrum samt boning för tvättställningarna. Sovrum och vardagsrum stod högre på priolistan att få i ordning när vi flyttade in och det tredje rummet har det aldrig blivit någon riktig ordning i. När vi väntade William valde vi att inte lägga några pengar på att renovera där heller, då vi ville känna av vad det var för en bebis och eftersom att vi fortfarande samsover och hans leksaker har varit få, så har det inte varit bråttom att ordna där inne heller.

Men nu, när leksaks samlingen sakta men säkert växer och i takt med att han börjar kunna ta sig runt för egen kraft, så är det dags att han får en egen yta med sina grejer.

Pinterest appen har gått varm och ett tag var jag övertygad om att jag ville ha vita väggar med blå/mint grön fondvägg. Men så snubblade jag över bilderna ovan med bergen och föll pladask! Stilrent och samtidigt kul! Ingenting som han kommer växa ur (eller rättare sagt jag kommer tröttna på) efter bara något år. Nu ska det bara bestämmas färger och om det ska läggas klickgolv över mattan som ligger där inne. Kan knappt vänta tills vi kommer igång!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229