Mina mest gillade bilder från instagram

Då var årets sista dag kommen. Hur kunde det gå så fort? Snart har vår allra käraste hunnit bli 10 månader och det har hänt så mycket på vägen hit. Bara för ett par dagar sedan började han vinka för fulla muggar och igår började han hasa sig över golvet.

Vi började året fulla av förväntan, för hoppningar och viss nervositet ska erkännas. Men bra sådan, lite nervös får man vara när man vet att man står inför mötet med sin livskärlek, utan att ha en aning om vem denna är. I januari jobbade jag mitt sista arbetspass och förpassade dagarna fram till förlossningen med att föreviga gravidmagen och vagga fram och tillbaka till yogan. I mars vändes hela livet upp och ner när William gjorde sin entré, 3 dagar tidigare än beräknat och sedan dess har det gått i en himla fart.

Vi har mött nya vänner, fått bättre kontakt med vissa och tappat några på vägen. Vi har provat nya saker, lärt oss massor och har massor med nya drömmar. Jag har börjat läsa på distans för att prova på en ny väg och hoppas att den tar mig upp och vidare.

Vi ser fram emot allt vad det nya året har att erbjuda, milstolpar, utmaningar och nya upplevelser som en familj på tre. 2017 gav oss det finaste vi någonsin fått. 2018 kommer med nya erfarenheter i vår föräldraroll (vi är snart föräldrar till en 1åring?!) och vi kan knappt vänta.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229