Igår invigde vi babycafét tillsammans med våra nya kompisar Amanda och Holly. Första timmen var det bara vi där ihop med kvinnan som var ansvarig och vi hade lyxen att en av BVC sköterskorna kom ut och satt och pratade med oss medan hon väntade på sitt nästa besök. Så vi fick nästan som lite extra BVC tid där en stund och kunde ställa lite frågor och hon berättade glatt om barnens utveckling i den åldern de är nu.

Senare dök det upp fler föräldrar och barn, det bjöds på lite kaffe och barnen fick rån. William var inte överförtjust när det började komma fler till babycafét och det märktes att han tyckte att det blev lite för bra en stund. Efter nästan två timmar så var båda barnen ganska trötta och vi bestämde att det var dags att packa ihop oss.

Vi är så glada över att vi har träffat Amanda och Holly. Barnen är i princip jämngamla (William 5/3 Holly 20/3) och det har visat sig att jag och Amanda har ganska mycket gemensamt. Vi har träffats nu tre gånger och det blir bara roligare för var gång och barnen värmer upp till varandra, eller ja, William blir mindre blyg för Holly, allt mer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229