Igår blev den här lilla älsklingen hela 7 månader. Vilken liten goding han är! Utåt kan han verka lite avvaktande, något svårflörtad och ler inte till första bästa som kikar in i vagnen. Men på hemmaplan är han världens flörtigaste kille, nära till skratt och pratar konstant.

Två tänder i den nedre tandraden har tittat fram och det verkar som att nr 3 är nära att göra entré. För inte allt för längesedan upptäckte William att det är han som flyttar leksakerna och har även börjat putta sig bakåt. Vi är nästan tillbaka där vi var innan vi åkte till Stockholm med maten, dock vägrar han morgongröten helt numera.

Babysimmet älskar han och man riktigt ser hur mysigt han tycker att det är i vattnet. Hemma är det också väldigt uppskattat att få plaska i baljan en stund. Hår är också fantastiskt roligt att både titta på och smaka.

Datorer, tv-apparater, mobiltelefoner och kort sagt allt med en skärm är otroligt spännande att titta på. Råkar man komma för nära med något kan man räkna med att det kan få sig ett litet slick. Vart vi än är lyckas han alltid hitta en tv att titta storögt på.

Gillar

Kommentarer

eswensson
,
men så söt 😍 nouw.com/eswensson
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229