Så här slutar Game of Thrones, om du undrar! Hehe!

Söndagskväll steg vi innanför hemmets fyra väggar igen. Vi var båda överens efter att ha gått på mässa hela dagen (snarare trängts och knuffats med miljoner 11åringar) att vi egentligen var ganska sugna på att åka hem redan lördagkväll. Betvivlar dock att vi faktiskt hade orkat någon av oss, allra minst William som inte var ett dugg road över den stressade folkmassan som susat runt honom större delen av dagen.

Men han var en liten kämpe under hela resan och det kändes som att vi var ganska bra förberedda. Dock strulade lite med maten (klämmismat är tydligen inte gott) som ledde till orolig mamma och stökig bebis. Men efter att ha hämtat sig här hemma, så är allt som vanligt igen.

Resans höjdpunkt var helt klart när vi stod i kön och inväntade Cobie Smulders (How I Met Your Mother bland annat) för att få autograf. William gjorde klart att han var färdig med allt som hade med Comic Con att göra och vi kämpade på med att roa honom efter bästa förmåga. Eftersom att vi hade VIP-biljetter under detta event hade vi förmånen att stå i en separat kö och dessutom förtur. När vi kommer fram börjar Cobie superexalterat prata med oss och ställa frågor om William (WOW you guys! You made this! How old is he? So cute!). William hakar snabbt på hennes energi och smilar upp sig och skrattar allt vad han kan, var på Cobie utbrister glatt "he likes me!" och klappar honom på fötterna. Givetvis blev autografen skriven i Williams namn.  

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229