Igår på babysimmet var det dags för första dyket. De två senaste tillfällena har instruktören gått runt med en hink med hål i botten som hon har hällt vatten över bebisarnas huvud med för att förbereda. William har inte varit särskilt brydd över detta, han är van duschare och har nu på senare tid fått för sig att ta an utmaningen att smaka på vattnet både i farmor och farfars spa bad och på simmet.

Var dock lite orolig innan vi kom i vattnet, då han har fått in en vana att somna i bilen ganska precis som vi rullar in på parkeringen. Men efter bara en liten stund i vattnet plaskade han på som aldrig förr. Instruktören tyckte att han såg mer än redo ut, så vi blev först ut att försöka oss på ett dyk. Det gick hur bra som helst! Lite hostig när han kom upp, men annars verkade han inte ett dugg bekymrad, så till och med Viktor vågade på sig ett försök. Alla bebisarna i vår grupp verkade ta det med ro och det var först i omklädningsrummet som baksidan av det nya äventyret visade sig. Jag kunde knappt lägga William ifrån mig utan att stora krokodiltårar rann ner för kinderna och han sov länge i babyskyddet efter.

Vi blev också påminda om att det var dags att anmäla sig (eller snarare avanmäla om man intre var intresserad) till fortsättningsgruppen. Det känns givet att fortsätta, William älskar vatten och att bada och jag behöver komma ut ur huset och ha ett mål med att komma ut.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229