Godmorgon! Pojkarna ligger fortfarande och sover och jag passade på att smita upp och boka den muntliga examinationen som är avslutet på min kurs. Det har verkligen varit en berg-o-dalbana (test som inte funkat, datum som har ändrats utan att meddelats, uppgifter utan direktiv) så det ska bli så skönt att den är över. Dock behöver jag läsa en till innan jag har nått den behörighetsgrad jag vill innan jag kan söka vidare, men då ska jag lägga upp det annorlunda.

Igår var jag och min syster iväg på en outlet för balklänningar. Hela veckan har jag drillat henne med färger, skärningar, mycket glitter eller lite glitter i förberedelse om du nu skulle vara kaos när vi steg innanför dörrarna. Tvärtom vad vi trodde var det ganska behagligt att vistas där när vi dök upp strax efter två. Det provades cirka 8 klänningar, men det visade sig att den absolut första som kom på var den som fick följa med hem också. Mörkblå med empire waist och lite bling. Passade henne perfekt!

Dock fanns det inte möjlighet att ta några bilder på plats eftersom att det var ett enda stort öppet omklädningsrum. Vissa där var inte lika blyga som andra.

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
,
Hoppas att det går bra med kursen ju 😊nouw.com/jennysvardag
jonnasofieh
,
Hoppas jag med 😋nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229