Snart håller vi kväll

Hur härligt är det inte att solen fortfarande skiner, trots att klockan närmar sig 18.00? Om det inte är ett löfte om att våren kommer närmare, så vet jag inte vad. Även fast det enligt väderappen ska regna imorgon, så har jag ändå hunnit ladda kroppen full med solenergi.

Vi är precis hemkomna från Maxi och har nu fyllt på kylskåp och skafferi. Maten är påbörjad och vi har faktiskt dragit igång med städandet så smått. Kanske är det solskenet som gör det?

Jag hade egentligen inte så mycket att dela med mig av. Jag ville mest dela bilderna på barnen jag tog för en liten stund sedan. Jag pratade med en vän för ett par dagar sedan om att jag har tänkt väldigt elaka tankar om mig själv och framför allt om min kropp. Elaka tankar som jag egentligen vet att där knappast ligger sanning i, men som ändå ligger envist och gnager längst bak i huvudet.

Jag delar nästan aldrig bilder på mig själv. Det är absolut bekvämast att ta bilder och lägga upp på barnen, för dem kan jag alltid se det finaste i. Så jag har en utmaning åt mig själv: att stå mer framför kameran och kritisera mindre. Det väger tyngre att där ska finnas bilder på mig ihop med mina barn och mig i allmänhet än att min egen självkritik ska få ta plats.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Fler bilder på fantastiska dig! 👏nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
thelisalarsson
,
Klart vi vill se mer bilder på dig❤️ Bort med dessa tankar! Kramisnouw.com/thelisalarsson
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229