Igår chansade vi och drog iväg till stranden. Det var ruggit varmt och det kändes som lite hit or miss med stranden. Skulle det vara olidligt varmt och packat med folk?

Båda barnen höll sig vakna i bilen denna gången och redan på parkeringen hade vi tur. Trots många bilar hittade vi plats nästan direkt och väldigt nära stranden. Vi behövde gå en liten bit för att hitta plats att lägga ut våra grejer och förutom att William helt balla ur för han fick sand i sina foppatofflor, gick även det väldigt smidigt.

Inte nog med att det fläktade himla skönt, så tack vare att det var så långgrunt, var det väldigt behagligt i vattnet. Svalkande, men inte kallt.

Det blev succé hos båda barnen. Dem hade nog kunnat vara i och bada tills tidens slut utan problem. Till och med föräldrarna hade det så bra och härligt att nästa gång dem tittade på klockan hade över 1,5 timme redan passerat.

Det blev dessutom Gabriels första utflykt till stranden och han älskade det!

Badkläderna snurrar nu runt i tvättmaskinen och trots att vi alla har duschat, så hittar man sand lite varstans fortfarande. Men det var en given succé och jag tror att det kan bli fler besök redan innan veckan är slut.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Blir vädret bättre igen står det på Min lista att åka dit 😃 nouw.com/sweetpeanutbunny
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229