Efter att halva dagen varit väldigt grå och dassig, sprack plötsligt solen igenom och visade sig från sin bästa sida. Besöket på Fredriksdal kändes givet.

Vi kom precis lagom så vi missade både alla moment av familje veckan som startade samma dag och den sista guidade turen. Men det gjorde verkligen inte oss något, vi var där enbart i syfte för att komma ut i friska luften och låta William springa av sig lite innan kvällen. Gabriel somnade i bilen, men vaknade när vi flyttade över honom till vagnen. Han höll sig sedan vaken tills vi åkte hemåt igen, men var på väldigt bra humör ändå.

Dem hade öppet i dem gamla husen, något William tyckte var väldigt spännande när han vågade sig in. Det var nästan att vi inte fick med oss honom vidare, trots lockande med att nästa stopp var djuren.

Både kor och getter låg så nära staketet att tvååringen helt övertygat tyckte att han kunde klappa dem. Föräldrarna tyckte att det kanske var bättre att se om glasskiosken fortfarande höll öppet och låta djuren fortsätta sola ifred (bakom det strömförande staketet).

Med lite glass i magen, började vi röra oss tillbaka mot utgången. Vi stannade till i rosenträdgården för att ta lite bilder och gick sen ut.

Det blev sedan middag hos mina föräldrar och ytterligare lite spring i trädgården och det var slutligen trötta barn och föräldrar som åkte hem.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229