Det är så svårt att sitta inne nu när solen visar sig ifrån sin bästa sida. Så fast än vi har varit på språng hela helgen så åkte vi igår eftermiddag till hembygdsparken.

Där var precis lagom med folk. Vi hänger oftast i pytteskogen när vi är där, efter att ha sett djuren förstås. Tyvärr verkade det som att där var någon eller några som haft lite för roligt där, då målade stenar var kastade och välta, bilen i trä fattades halva sin ratt och det låg en boll inne hos hjortarna. Låg även sopor utspritt. Så himla onödigt.

Vi hade det mysigt ändå. Där fanns bland annat ett tåg i pytteskogen som var nytt som William tyckte var så spännande.

Innan vi åkte vidare hem till svärföräldrarna så stannade vi och tog vars en glass på cafét. Precis när vi gjorde oss klara för att gå så passerade Hasse Andersson, haha!

Hos svärföräldrarna åt vi grillat och så gott det var! Ett helt perfekt sätt att avsluta dagen på.

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
,
Åh, djur, solm, värme, glass och lek, kan tänka mig att småttingingarna levde loppan😍

Haha visst blir man snopen när man plötsligt ser en offentlig person som man mycket väl känner igen, men personen i fråga har däremot troligen ingen aning om vem en själv är😂

Ha en toppenfin dag🌸💛
nouw.com/myjjohansson
jonnasofieh
,
Ja vi absolut älskar hembygdsparken 😍

Han arbetar rätt mycket i bland annat hembygdsparken och i Ängelholm, så det är väl inte jättekonstigt att han rör sig där omkring, men det var ju inte väntat att se honom där och då 🤪

ha en underbar dag ❤️
nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229