Foto: André Törnkvist

Nu är den så kallade "dophelgen" över. I lördags var det William som döptes och igår var det Frida och Alexs tur att döpa sin Ludwig.

Jag har nog aldrig varit med om så mycket misslyckade bak i hela mitt liv. Fredagen startade jag med att baka cupcakes, samma cupcakes som jag har gjort så många gånger innan och allt blev bara fel. Första plåten svällde upp så mycket att det rann över i hela ugnen. Andra sjönk ihop strax innan det var dags att ta ut och jag kunde för mitt liv inte förstå vad som gick snett.

Bakmissöden åt sidan så gick det i övrigt väldigt bra. William hade varit pipig hela morgonen, men sa knappt något i kyrkan. Inte ens när han fick vatten över huvudet reagerade han något särskilt och jag som skulle sjunga klarade det ganska hyfsat med tanke på nervositeten som studsade runt i hela min kropp.

Ludwig hade ett superfint dop, men tyvärr var vi något tröttare än vad vi önskat. William hade varit orolig hela natten på grund av alla intryck, så vi satt mest i vår hörna och var inte så sociala som vi velat vara. Det får vi ta igen en annan dag, med mindre folk!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229