Här har det ekat tyst ett par dagar, men tiden har helt enkelt sprungit iväg. Det här inlägget exempelvis påbörjades redan under måndagsförmiddagen, men plötsligt var det dags att hämta William på förskolan och sedan drog vi iväg lite spontant till Gekås Ullared. Gårdagen försvann i liknande fart, men då spenderades eftermiddagen hos svärföräldrarna, då Viktors pappa fyllde år.

I alla fall, när William sprang av sig på förskolan i måndags, så började jag att dra fram julpyntet. Gardiner och lampskärmar byttes ut, en liten gran i plast kom upp i Williams rum och väntar på pynt och ljusbrickan bredvid TVn fick göra plats för mina hemmagjorda lampor.

Jag absolut älskar dessa och dem går att variera i all oändlighet. När julen sedan ska städas undan är det så enkelt att byta ut de röda kulorna mot vita och lamporna kan hänga kvar ett tag till.

För att göra liknande lampor, behöver du:
Två vaser, eller fler, i olika storlekar
Julgranskulor
Batteridrivna LED-slingor

Gör så här: Varva julkulor (eller annat pynt) med ljusslingor tills vaserna är fyllda. Det är en fördel att ha kulor i olika storlekar, så det inte blir för stora glipor mellan lagerna. Snabbt och lätt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229