Ja, det kom ju redan i tisdags. Men jag har ju inte varit särskilt flitig på att uppdatera på senaste. I alla fall, här ser ni vad som dolde sig i paketet, bortsett två muggar jag beställde åt min mamma som hon hämtade redan samma dag.

Den här dressen kunde jag helt enkelt inte låta bli, fast det inte ens är säkert att vår nya familjemedlem dyker upp innan jul. Men jag hade ångrat mig så om jag inte hade den om vi nu skulle vara fyra när julafton rullar in och den är ju bara sockersöt! William hade en body - även den från Disneystore, med samma text på.

Efter att ha hört av personalen på förskolan att William mer än gärna sitter och leker vid bordet med olika små figurer som dem har. Jag som länge valt bort bland annat Greta Gris figurer för jag tyckt att dem var för små, vågade då på mig att köpa hem det här setet med Nalle Puh figurer. Något större än figurerna på förskolan (och Greta figurerna jag tidigare tittat på) och kommer passa bra som julklapp till vår lilla kille.

Sist men inte minst, så blev det även ett fotoalbum till bebis. Det blev ett precis likadant som de jag handlade hem när vi väntade William och det ska bli så kul att få fylla även detta med de absolut första bilderna från BB. Som en liten överraskning fanns det dessutom ett par stickers nerpackat i lådan, allt för att uppmärksamma Musse Piggs 90 års dag!

Allt ovan finns fortfarande att klicka hem på Disneystores hemsida!

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Så fina saker det blev ❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Svårt att bli besviken på Disney produkter 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229