Nu har det äntligen kommit!

Jag måste säga att jag var lite orolig där ett tag. När jag lade beställningen på Disney store fick jag ett uppskattat leveransdatum 7/5 och gick ivrigt och räknade dagarna tills paketet skulle dyka upp.

Den så kallade leveransdagen passerade utan så mycket som en antydan till att det skulle komma något paket. När jag då gick in och sökte efter paketet, var den senaste notisen att paketet var redo för transport i London - för fem dagar sen. Då börjar man undra, visst är det så? Ligger det kvar på någon hylla i London eller har det kommit bort?

Det visade sig att det hjälpte en aning att beklaga sig ut i universum, för redan dagen efter så befann sig paketet i Sverige och fanns att hämta ytterligare en dag senare.

Nu är det äntligen här och tvååringen tjöt av förtjusning när vi öppnade och Toy Story legot låg överst. Poolen med Toy Story motiv på har varit väldigt spännande och väldigt svårt att hålla sig ifrån att öppna (den ska här till mormor och morfar). Sedan blev där en mugg till @Sweetpeanutbunny/Nathalies Owen, en mugg till mig och en till min mamma. Passade även på att köpa lite shoppingkassar, då vi försöker avveckla användandet av engångsplast här hemma.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Owen älskar sin mugg 🤩😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Åh så bra 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229