Jag har varit så galet fel på dagarna nu i veckan. Verkligen jättefel. Sådär att det har slagit mig flera gånger om dagen ”vänta lite, det är ju inte alls ...dag idag!”.

I alla fall, igår (som var en ONSDAG) så tog vi vårt pick och pack in i bilen och drog hem till mina föräldrar. Viktor behövde sova inför nattens jobb och låg redan tidigt på förmiddagen och somnade till och från i soffan. Så det var lika bra att åka.

Det var himla skönt att inte var på hemmaplan. Båda barnen var frustrerade och pipiga, så bara vetskapen om att Viktor hade legat i rummet intill och sovit, hade gjort mig på så dåligt humör.

Nu var det lite lättare att rodda mellan barnens utbrott när där fanns fler famnar och fler att leka med. Bara det att kunna springa ut och in i trädgården som man vill gör genast tvååringen mycket gladare.

Jag hade med gott hopp tagit med mig min bullet journal för att försöka få lite mat planerat. Men varken den eller pennorna lämnade påsen jag packat ner dem i, så kanske att det blir idag istället?

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
,
Åh du är inte ensam om att vara fel på dagarna, har själv fått tänka flera varv kring vilken dag vi faktiskt är på😂

Hoppas du får tillfälle för att pyssla med din bullet journal idag istället, det är verkligen något jag vill skapa mig tid för att göra😍

Stor kram till både dig och dina små gullisar!❤️
nouw.com/myjjohansson
jonnasofieh
,
Skönt att man inte är ensam! Det kanske är något i vattnet som orsakar förvirringen 😅🤪

Älskar min bullet journal, men har alldeles för lite tid för den nu. Men det kommer väl igen.

Stor kram på dig! 😍❤️
nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229