Kan ni tro att februari snart är förbi?

Inte nog med det, snart har vi en 2åring här hemma! Då blir det givetvis kalas, men vi bestämde ganska tidigt att det inte blir i riktigt den storlek som 1års kalaset blev. Dels för att vi blev alldeles för många i vår lilla lägenhet och sedan så bjuder vi ändå in till dop i slutet av mars, så får man tillfälle att gratulera då.

Men tillbaka till kalaset. Följde du mig för ett år sedan, såg du att 1års dagen firades in med ett Greta Gris kalas. Även om Greta fortfarande är väldigt poppis här hemma, så blir årets kalas tema inget mindre än Toy Story! Filmerna har fångat vår William med storm och det kändes väldigt passande och när jag kom över lite partyartiklar med just de karaktärerna, så klickade jag hem på en gång.

Att ha temakalas tycker jag dels är superkul, men dem är också ett otroligt bra sätt att hålla koll på vilken födelsedag bilderna är tagna på. Sedan att kunna titta tillbaka och se vad det var man tyckte var roligt eller gillade lite extra just då. Så det kommer bli många temakalas tills barnen säger stopp!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229