Det blir lite glest mellan inläggen här. Men precis som jag skrev till @thelisalarsson för bara en liten stund sen, så har det varit ett väldigt intensivt år som nu börjar lugna sig. Så trots att vi har kommit tillbaka till vardagen igen efter ett långt sommarlov, så känns det inte så hektiskt som tidigare. Det känns till och med lite "meh". Inget riktigt som känns värt att dela med sig av.

Så även om man har kunnat natta båda barnen samtdigt-ish så har jag spenderat min ny vunna fritid/egentid med att fastna i soffan framför diverse YouTube videos och drömt mig bort. Eller ja, jag har faktiskt hunnit sy en tröja till William också som jag hoppas kunna visa senare idag. Om tvååringen vill stå modell, hehe.

Just nu sover Gabriel efter att ha kämpat för att hålla sig vaken i säkert en halvtimme. Men när han vaknar (vilket han gjorde nu givetvis) så ska vi ta oss iväg till biblioteket på orten och hämta ut en bok som Gabriel fått i gåva, i samband med 8 månaders kontrollen. Kanske stannar vi på lekplatsen i närheten och leker en stund också.

Boken här ovan är förresten en av de nyaste i samlingen. Det är en bok om brandkåren som är delvis ett pussel också och det har varit riktigt populärt här hemma!

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Snart är det höst och då blir det höst bilder och pintrest tittande inför jul! 😜😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Det har jag redan börjat med för längesen 🤪nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
jonnasofieh
,
Vad tror du om mig liksom 🤪nouw.com/jonnasofieh
IP: 82.99.3.229