En stor fördel med att invänta bebis nr 2, är att man ofta har ganska mycket kvar efter första bebisen som går att återanvända. Vagn och babyskydd exempelvis och vi som hade ganska neutrala kläder till William (och har fortfarande) behöver inte köpa alldeles för mycket nytt. Men där är ändå ett par saker som vi handlade till William som bebis som jag även vill köpa till mini i magen och dem tänkte jag visa här.

Det här fotoalbumet hittade jag på Amazon när jag letade babyshowerpresent till Frida och kunde bara inte låta bli att köpa en till mig själv. Har sett att dem ganska nyligen har fått in flera olika varianter på Disneystore, så hoppas att dem har i butik när vi åker till Stockholm nästa vecka.

På första sidan finns en liten mini introduktion av bebisen, där man kan fylla i vikt, längd och första besökare bland annat. Perfekt att ha dem första bilderna från förlossningen/BB/första tiden i!

Snutten köptes i London ihop med en matchande filt (även det på Disneystore) som togs med till förlossningen. Just nu letar jag med ljus och lykta efter något likvärdigt till bebis.

Något som jag inte ens visste att jag ville ha förrän jag stod vid kassan på Disneystore i slutet av förra året och blev erbjuden en för halva priset (i samband med köp av andra varor). Det här är en jul-Musse med året inbroderat på foten, vilket jag tyckte var himla kärt att ha till William från året han föddes.

Bebis i magen kommer (förhoppningsvis) att uppleva sin första jul ganska snabbt och jag hade gärna velat ha en med 2018 på.

Den här sötnosen ligger mig extra varmt om hjärtat. William fick den här stickade godingen ihop med ett print (med mjukdjuret på) i doppresent av oss föräldrar. Vad som gör att just det här fåret är extra speciellt är att det är handgjort av kvinnor i Peru (och ger dem därmed en inkomst) och skänker ett visst antal måltider till barn i utsatthet.

Dockorna som är helt gjorda i naturligt material och har alla egna personligheter och födelsedagar. William har dockan Sebastian the Sheep, men dem finns i många olika utföranden och storlekar. Det blir dubbelglädje att ge bort en av dessa dockor, eller att köpa en till sig själv! Sök på Cuddle and Kind, så hittar ni hemsidan.

Gillar

Kommentarer

LittleBears
,
men så fint! Den där boken verkade ju jättemysig. Jag gillar särskilt att den heter "Welcome to the world", istället för typ "Mina första år" som den som jag köpte heter... Det kändes så fint att välkomna bebis istället 😊nouw.com/littlebears
jonnasofieh
,
Jag absolut älskar den! Det känns fint att ha dem allra första bilderna på William samlade på ett ställe och inte bara digitalt! <3nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
Nej men gud vilken fin bambi bok! 😍 åh att snutten är köpt i London en sån skulle jag också velat ha till bebis 😍😍😞nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Finns att beställa på disneystore online massa snuttar nu i bland annat Nalle Puh 😍 snutten och filten ligger mig väldigt nära hjärtat, då vi hade plussat veckan innan vi åkte till London. Det var det absolut första som köptes till William ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229